قلب تپنده تاریخ

قلب تپنده تاریخ
الگویمان شهدا/راهمان رزمندگان/مسیرمان جانبازان/پیشرویمان سیدمان/هدفمان مولایمان
قالب وبلاگ

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، «روژه گاردی» فیلسوف شهیر فرانسوی است که پس از بررسی ادیان گمشده خود را در اسلام یافت و نام رجاء را برای خود برگزید و در ادامه جستجوی حقیقت پی به افسانه‌سازی هولاکاست توسط صهیونیست‌ها برد و چهره حقیقی آن دروغ تاریخی را افشا کرد درگذشت.

«روژه گاردی» در سال ‏1913 در شهر مارسی به دنیا آمد. پس ازطی دوره دبیرستان، تحصیلات عالی خود را در رشته فلسفه تا اخذ درجه اگرگاسیون ادامه داد.

سپس عضو کمیته مرکزی‏ حزب کمونیست فرانسه شد. در سالهای 1945 و 1951 به عضویت مجلس ‏موسسان، در 1956 به نمایندگی مجلس ملی فرانسه، و در 1959 به ‏سناتوری مجلس سنای فرانسه انتخاب گردید.

در 1963 با نوشتن‏ رساله‌ای تحت عنوان فرضیه مادی‌گرایانهٔ شناخت، به اخذ درجه دکتری در فلسفه نائل ‏آمد. در 1959 به دانشیاری دانشگاه «کلرمون فران» و در 1965 به استادی فلسفه در دانشگاه ‏«پوآتیه» منصوب شد.

گارودی در طی جنگ جهانی دوم در شهر جلفهٔ الجزایر به عنوان اسیر جنگی ویشی فرانس زندانی بود؛ او عضو حزب کمونیست فرانسه بود و در کتاب الگوئی برای سوسیالیسم در فرانسه که در سال 1968 منتشر کرد، سعی کرد مارکسیسم را با مسیحیت کاتولیک آشتی دهد. حتی در کتاب مارکسیسم در قرن بیستم کوشید نشان دهد که مارکسیسم می‌تواند ارزش‌های مذهبی را در خود جذب ‏کند.

در کتاب «هشدار به زندگانی» اعلام کرد که غربیان مسیحی در حال کشتن ‏فرزندان و نوادگان خود هستیم، زیرا شیوه رشد ما به بن بست مرگ‏ انجامیده ‌است. در همین کتاب او به تحقیق در باره‏ ادیان بزرگ، مانند زرتشتی‌گری، هندوگرایی، دین بودا و یهود می‌پردازد و سرانجام کمال مطلوب خود را در اسلام‏ می‌یابد و سپس مسلمان می‌شود. او با مسلمان شدن در 1982 نام «رجاء» را برگزید و آن دو دکترین را کنار گذاشت.

گارودی در مه 1997 مأموریت یافت تا یک سری مقاله برای یک هفته‌نامهٔ عربی که توسط سرویس عربی بی‌بی‌سی در لندن منتشر می‌شد بنویسد. در 1998، یک دادگاه فرانسوی وی را برای انکار هولوکاست و افترای نژادی مجرم شناخت و بخاطر کتاب اسطوره‌های بنیان‌گذار سیاست اسرائیل که در سال 95 نوشته بود، 120٬000 فرانک فرانسه جریمه کرد.

این کتاب با پذیرفتن دیدگاه‌های منکر هولوکاست، «رابرت فاریسون»، اظهار می‌کند که در طی هولوکاست یهودیان در اطاق‌های گاز کشته نشدند و به سرعت عربی و فارسی ترجمه شد.

برای پشتیبانی از گارودی وکیل سودانی یک تیم حقوقی پنج نفره را گرد آورد تا از گارودی در محاکمه‌اش در پاریس پشتیبانی کنند. مقام معظم رهبری در نماز جمعه 23 اردیبهشت 1379 با اشاره به محاکمه و برخورد حکومت فرانسه با روژه گارودی که مدعی عدم کشتار یهودیها از سوی آلمان نازی شده بود، فرمودند:«شما کجا دیده‌اید کسی بتواند در غرب علیه صهیونیسم حرفی بزند.»

رد افسانه هالوکاست توسط محققین اروپایی:

"رژه گاردی" این افسانه‌ها را بنام استوره‌های بنیانگزاران صهیونیسم می‌نامد: او در کتاب خود می‌نویسد که استوره هالوکاست بی‌پایه است. بعداً شخص دیگری بنام "پل رازینیه» فرانسوی که در جریان جنگ جهانی دوم در زندان گشتاپوی نازیها محبوس بود به اردگاه بوختوالد اعزام و تا پایان جنگ در همانجا ماند.

او که در پایان جنگ عالی‌ترین نشان مقاومت را از «دوبت» فرانسه بدست آورد بعداً در عرصه‌های تاریخی روی آورد و در زمینه جنگ جهانی دوم به تحقیق و انتشار کتاب پرداخت.

او توانست در جریات پژوهشش تصویر روشن و حقیقی را وضع اسفناک اردوگاه‌های جنگی نازی در کتاب تحقیقی خود به نمایش بگذارد .ولی او به تدریج در جریان تحقیقاتش به نظراتی رسید که تصویر رسمی را کاملاً نفی می‌کرد.

«رازینیه» اعلام کرد که اولاً افسانه اطاق‌های گاز برای کشتار زندانیان اعم از یهودی و غیر یهودی صحت ندارد . ثانیاً در دوران جنگ هیچ سیاستی از جانب آلمان برای کشتار جمعی یهودیان اروپا وجود نداشته است، ثالثاً یهودیان کشته شده در دوران جنگ بین نهصد هزار تا یک و نیم ملیون نفر هستند نه شش ملیون نفر که این تفرها تحت شرایط جنگ و یا بیماری مسری مخصوصاً «تیفوئید» ، «تیتانوس» و سایر امراض که بر اثر نامساعد بودن وضع محیط زیست به میان می‌آید از بین‌رفته‌اند

‌.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 27 خرداد 1391برچسب:, ] [ 16:51 ] [ سامان ساعدی ] [ ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

کاش میشد بچه ها را جمع کرد سنگر آن روز ها را گرم کرد کاش میشد بار دیگر جبهه رفت جنگ عشقی کرد و تیری خورد و رفت (اللهم الرزقنا شهادة فی سبیلک)
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان قلب تپنده تاریخ و آدرس hozoor.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 69
بازدید ماه : 65
بازدید کل : 42486
تعداد مطالب : 70
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

.www-blogers-ir{ ;color: #008000 ;font-size: 8pt ;TEXT-ALIGN: center ;font-family: Tahoma ;FONT-WEIGHT: bold ;}

دریافت کد
object width="250" height="60" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000">
ایران رمان